Колку пати сте се нашле во ситуација да понудите пари за да купите нешто а потоа добивате одговор дека тоа не е на продажба.

devojka.ponuda1

Ова видео покажува дека се` си има своја цена. Еден дечко и побара да имаат секс на девојка која случајно ја забележа по што доби одговор не. Тој и понуди 50 долари по што таа рече дека не е „кучка“...

Но кога и понуди 2.000 долари, тогаш се се промени.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа