Ако се уште не можете да станете од кревет градите на Абигејл Речфорд ќе ви помогнат да се расоните и да ги отворите очите, исто како да сте испиле 3 кафиња.

Секоја чест за креативната реклама за градници, доволно провокативна за да стане вирална.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа