Стив Мекари се потпиша на некои од најважните фотографии во човечката историја. Тој го ризикувал својот живот во патувања околу светот, се среќавал со разни луѓе и раскажувал неверојатни приказни со неговите прекрасни фотографии.

max-01

Во следново видео Стив споделува некои совети што ги научил додека бил на некои од тие возбудливи патувања.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа