Во вестите на Канал 5 во 23 и 30 часот водителката направи грешка со која ги насмеа гледачите.

tuaremija.22 Погледнете за што станува збор...

 

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа