Оваа девојка иако очекуваше од своето момче убав подарок за Денот на вљубените, таа доби необично изненадување – „шут карта“ од неговиот стан.

Имено, Кајл Богес одлучи дека неговата девојка мора засекогаш да го запамети Денот на вљубените, откако открил дека таа го мами. Затоа одлучи да ја посрамоти пред целиот свет и тоа да го сними и постави на Јутјуб.

Тој и рече да си ги врзе очите, и и ја врачи својата вистинска честитка. Фотографија на која се гледа со кого го мамела.

Девојката прилично добро го поднесе изненадувањето и речиси насмеана излезе од куќата од која буквално беше избркана.

- Излегувај од мојата куќа. Ќе станеш позната, само излези од мојата куќа, и рече огорченото момче.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа