Vip

Анонимен Кинез реагираше многу храбро откако виде дека ќе има можност да се соочи со човекот што му го украде мобилниот телефон од возачката кабина на камионот.

Ограбеното момче застана пред моторот на крадецот кој беше во полн налет и успеа на спектакуларен начин да го собори разбојникот.

Откако веќе беше запрен, крадецот доби уште еден удар, а оваа снимка за кратко време успеа да стане вистински хит на платформата „Лајв Лик“.

Токму на оваа платформа, корисникот кој го објавил видеото напишал дека разбојникот ја имал таа среќа да украде од кунг-фу мајстор.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila