Доколку сте авантуристи сигурно знаете кој е Олег Крикет а неговите видеа на Јутјуб и на Инстаграм ги престрашуваат луѓето ширум свет.

Овој Русин, роден во Сибир, сега живее во Хонгконг. Последното видео што го постави на Јутјуб ќе ви предизвика вртоглавици.

Доколку имате слабо срце, прескокнете го ова видео но ако сте зависници од адреналин, ќе уживате.

Еве го видеото:

Претходно од оваа категорија:

zj 300x250-min

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа