Екатерина Зуева (25) од Русија е позната во медиумите и светот како кралица на јогата. Таа е инструктор по јога, но популарна стана со  провокативните фотографии и видеа кои ги објавува на Инстаграм.

Со нејзините невообичаени објави таа успеа да собере повеќе од 1,6 милиони следбеници.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа