Весело, маестрално и урнебесно. Вака невеста од Битола им го украде бакшишот на музичарите на свадба.

 Имено станува збор за Дијана Трајковски која по завршувањето на средното музичко училиште заминува во Австралија, каде воедно и го довршува високото музичко образование.

Таа растури со тапаните па доби и пари.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа