Не знаеме како се нарекува оваа масажа но сепак е јасно дека ги надминува границите на професионален однос на тренерот кон неговите клиентки.

Движењата и растегнувањата на телото што ги прави девојката со помош на тренерот повеќе наликуваат на жешка предигра, отколку на масажа.

Секако, на девојката не ѝ пречеше тоа што рацете на мускулестиот тренер почнаа да фаќаат каде што не би требало.

Тоа што потоа се случи, беше повеќе од очекувано, особено што и тренерот и девојката само добро ги одглумија своите улоги.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа