Vip

Вознемирувачкото ни доаѓа од Индија кога татко од Индија со голи раце убил огромна змија, која претходно го усмртила неговиот син. Тој одлучил правдата да ја земе во свои раце.

Прво се обидувал да и пресуди со стап, а потоа почнал да ја удира од земја.

Погледнете го видеото:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа

banerMasaMedo

AcaLukasIRadmila