Дваесетина минувачи стоеја мирно и не правеа ништо додека разбеснето куче напаѓаше човек на паркинг. Додека тој лелекаше од болки, а кучето се обидуваше да му ги растргне нозете, случајните минувачи снимаа со мобилните телефони.

Човекот се обидел да се сокрие под еден од автомобилите, но кучето го стигнало и почнало да го влече со забите.

Се појави само еден маж, но тој не знаеше што да направи, па се тргна настрана. Настанот се случил во Кина.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа