Кина веќе со години наназад е позната како една од водечките земји во кои се произведува неквалитетна роба, но за жал некои работи и таму отишле премногу далеку, па според најновите информации, во оваа земја се произведуваат дури и лажни прехранбени производи.

Во последно време се појавија гласини дека во некои делови на Азија се појавиле лажни пилешки јајца, а видеото кое можете да го погледнете подолу дефинитивно ги потврдува ваквите шпекулации.

Како што и самите ќе видите, јајцата се произведуваат со користење на пластика и други непознати супстанци од кои се прават жолчката и белката на јајцето.


Можеме само да замислиме како овие јајца би влијаеле врз човековото здравје!

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа