Изнервирана жена дојде да го бара мажот во спортската обложувачница. Нивната кавга, која ја снимаа сеирџии, веднаш стана хит!

- Оди да работиш, немој само да трошиш! Дваесет години, има ли смисла да се плаќа обложувачница - викаше бесната жена. Сопругот ѝ врати дека јаде г...а. Тука кавгата пламна, за на крајот жената да му нареди на мажот: „Марш дома!“.

Тој се покаја и тргна накај дома.

Според јазикот, кавгата се случила во соседна Србија, но не е познато каде точно.

Видеото го споделија неколку илјади луѓе.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа