За многумина, најдоброто нешто на секоја свадба е кога музичарите ќе засвират оро, а доколку на истото се фати и невестата, која е подготвена дури и да ја крене венчаницата и да почне на ситно да „везе“ со своите витки нозе - тогаш веќе секој коментар е излишен.

Останува само да гледаме и уживаме. Незаборавното шоу што го приреди оваа невеста започнува од 13:20.

zj 300x250-min

mileniumbanner21

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа