Додека бил војник Аки Ра поставил стотици нагазни мини. Моментално, овој човек работи за Обединетите нации во улога на деминер, а во следното видео можете да видите со каква леснотија и без никаква заштитна опрема размонтира мина на делови.

Овој човек е експерт во својата работа и воопшто нема страв! Храброст или лудост, проценете сами...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа