Музиката е еден од најбитните моменти на секоја свадба но погодок е ако и музичарите се расположени да се пуштат меѓу гостите и да покажат вештини поголеми од обичното свирење и пеење.

Таква среќа имаа овие младоженци, кои добија тапанар подготвен да прави и шоу, само за да ги анимира гостите и да ги натера да играат. Сепак, се чини тој толку се занесе, што почна да прави гримаси, да скока, да се влече по земја и да удира во тапанот со сета сила, што во секој миг можеше да се скине.

Невестата, младоженецот, сватовите, останаа во втор план.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа