Лажен порно продуцент од Мисури, е осуден на 10 години бидејќи измамил десетина жени барајќи од нив да ги провери нивните способности за глума.

Имено, Марио Емброс Антоин бил пропаднат свадбен фотограф, кој се занимавал со разни имами. На жени со лоша материјална состојба им ветувал илјадници долари за да глумат во филмови кои ќе бидат достапни само онлајн и во странство. Пред тоа, морале да минат на аудиција.

На ниедна од оштетените не и платил, а ако се пожалеле, им се заканувал дека фотографиите и снимките ќе ги прати на нивните семејства.

На жртвите на Фејсбук најпрво им се претставувал како жена и им давал комплименти за изгледот. Потоа ги канел на состанок со продуцентот, кој секако, бил тој.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа