Една мајка во популарниот цртан филм „Пчеличката Маја“ здогледала машки полов орган, па тоа веднаш го споделила со луѓето на Фејсбук.

Мајката која открила дека во цртаниот филм има нацртан полов орган, веднаш им забранила на своите деца да го гледаат популарниот цртан.

На Фејсбук ја објавила снимката со сцената на која се гледа како на стеблото е нацртан пенис.

Мајката изјавила дека е згрозена од ситуацијата, а голем број на родители ја поддржале во тоа. Сепак имало и такви кои рекле дека не гледаат ништо спорно.

- Па што, моето дете и да го види тоа нема да знае што е, напишала друга мајка.

Погледнете го видеото во продолжение...

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа