Јозеф Урбан од Словачка стана вистинска интернет сензација откако минатиот викенд на трка во Кошице имаше мал инцидент.

Всушност, за време на мировниот маратон, од шорцевите му излезе половиот орган.

Присутната публика и другите учесници имаа можност да му ги видат тестисите и пенисот, а се чинеше дека Јосиф не го забележа тоа.

Погледнете го видеото...

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа