Десет милиони долари вреди палатата на сега веќе поранешниот претседател на Зимбабве, Роберт Мугабе.

Палатата се протега на 44 хектари, а располага со 25 спални соби.

Внатрешноста изобилува со мермерни подови, скапи лустери и базен.

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа