22-годишната Romee Strijd е новата убавица која се појаува во календарот LOVEADVENT.

Има над 3 милиони обожаватели на Инстаграм, благодарение на нејзините провокативни фотографии кои редовно ги објавува на нејзиниот профил.

А сега е видео промотерка за новиот секси календар на списанието „Love“.

Само еден ден пред неа се појави Teyana Taylor.

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа