Сите запросувања не ги добиваат посакуваните одговори, а една од најтажните е забележана за време на викендот во нигерискиот град Лагоса.

Имено, една девојка среде трговски центар храбро клекна пред својот сакан дечко, па остана здрвена кога дозна дека тоја нема намера да оди со неа пред олтарот.

Што точно и шепна на увото, веројатно ќе остане засекогаш непознато, но солзите кои следеа не оставија никого рамнодушен.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа