Западна Европа е погодена од силна бура со ветрови чија што брзина достига над 110 километри на час, па пилотите имаат големи проблеми при слетувањето на аеродромите.

На социјалните мрежи се појави видео од драматичното слетување на еден пропелерски авион на аеродромот во Амстердам, Холандија. Ветерот го носеше авионот на сите страни и после долгата „борба“, пилотот успеа со неверојатни маневарски способности да го приземји авионот.

Погледнете...

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа