Кога Јосип Броз Тито бил во официјална посета на Шведска, војникот ненамерно му ја заглавил раката меѓу каросеријата и вратата, која ја затворил веднаш без да провери.

Тито веднаш писнал од болка по што војникот веднаш реагираше, па ја затвори вратата.

Погледнете на видеото...

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа