Се работи за улична уметност со фотографија, каде што се комбинираат премали фигури на луѓе со предмети со нормална големина, за да се добие интересна композиција.

Овој проект е наречен Slinkchu - Little People и е вистински хит. За вас избравме неколку фотографии, кои сметаме дека се најинтересни.

mal-svet-1

mal-svet-2

mal-svet-3

mal-svet-4

mal-svet-5

mal-svet-6

mal-svet-7

ја сакам Македонија: тука
навивам за мојата репрезентација: тука

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа