Се работи за стан кој уште не е конечно изграден, но веќе е продаден за неверојатна цена од 305 милиони евра. Локацијата на станот е во малато кнежество Монако.

Зградата во која се наоѓа овој стан не е изградена во целост, а ќе биде готова во 2014 година, но овој скапоцен „пентхаус“, односно апартман, веќе го најде својот купувач а тоа е еден неименуван арапски шеик, кој уплатил 305 милиони долари за да биде сопственик.

Најскаипот стан поседува преубава тераса, неколку внатрешни и надворешни базени и поглед кој вреди милиони. Сепак, некои проценуваат дека овој стан може и да вреди повеќе од 305 милиони, и дека шеикот завршил одлична работа.

najskap-stan-1

najskap-stan-2

najskap-stan-3

najskap-stan-4

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа