rusija-mis-gaf

Мис Русија 2012, Ина Жиркова (23) била поканета на интервју каде што и биле поставувани прашања од општа култура. Кутрата таа, се „прославила“ уште на првото прашање.

„Сонцето се врти околу земјата“, одговорила Ина кога била запрашана дали нашата планета се врти околу Сонцето или можеби е обратно. „Кога подобро ќе размислам, мислам дека можеби и Земјата се врти околу Сонцето, но не знам, немам поим кој е точниот одговор“ - со само уште повеќе се засрамила пред јавноста во Русија, која не била свесна колку општо неинформирана мисица избрале.

Токму поради овој епски гаф таа морала да ја врати титулата, бидејќи сметала дека не е достојна за тоа, и го изгубила правото да се натпреварува за Мис свет. Можеби единствената паметна одлука во нејзиниот живот.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа