Желбата за поголеми гради за пониска цена врзаа млада американка  за болнички кревет.

Имено, тинејџерката Линда Перез (19) минатата година падна во кома откако и беа вградени импланти во градите а деновиве е пуштена на домашно лекување при што едвај може да оди и да зборува.

linda0

Нејзините родители се грижат за неа и за нејзиниот денес 4 -годишен син, бидејќи таа не може да се грижи за него.

Сепак, лекарите велат дека не е до вградувањето на имплантите, туку дека компликациите настанале кога и била ставена анестезијата.

Веднаш по компликацијата таа биле пренесена  во болницата „Мрси“, а нејзините родители велат дека според лекарите при хоспитализацијата таа практично била мртва. Сепак, таа преживеала, но паднала во кома.

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа