Еден човек си купил куќа на фарма за себе и за својата сопруга. Во куќата не живеел никој веќе подолго време, а и немало некоја голема заинтересираност за истата со години. Иако во добра состојба, единствена пречка била шталата која била со заварени врати.

koli.retro0

Откако го купил португалиски имот за минимална цена решил да ја отвори запечатената штала.

Имало што да види: еден куп ретро автомобили.

koli.retro0

Внатре во шталата биле наредени повеќе Астон Мартинки, модели на Мерцедес и неколку различни Лотус модели, покриени со прашина, но повеќето од нив во добра состојба.

Вкупната вредност им се проценува на неколку милиони фунти.

koli.retro0

koli.retro0

koli.retro0

koli.retro0

koli.retro0

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа