Двајца Загрепчани одлучиле во центарот на хрватската престолнина да си поиграат малку со „спонзоруша“ и сето тоа да го снимат. Едниот од нив, потпрен на една паркирана „Шкода“, и се обрати на една девојка која тука поминуваше, прашувајќи ја дали во близина има некој ресторант и дали би сакала да му покаже.

zagreb-razotkrio-sponzorusu-ona-mu-bijesno-pljunula-u-lice-504x335-20150835-20150831095752-364912e2dbd013ddba55a36807f20d040

Му рекла дека не знае, но кога дечкото сакаше да влезе во луксузниот „Мерцедес“ девојката се предомисли... Но тука започна целата драма...

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа