Славниот комичар, Џејсон Хортон, сакал да им укаже на луѓето на овој проблем на 21-иот век, па затоа направил видео во кое луѓето комуницираат на ист начин на кој би го напишале својот статус на Фејсбук.

Повеќети од вас ве нервира кога луѓето на своите профили на Фејсбук објавуваат љубовни статуси, свои мислења и морализирања на најразлични теми, засладени со безброј "хаштагови".

Тоа што е најиритирачко кај таквиот начин на обраќање на социјалните мрежи, е фактот што никој не зборува така ниту пак прави во реалниот живот.

Би можело да Ве интересира:
Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа