Понекогаш облеката знае да предизвика многу проблеми, особено кај припадничките на понежниот пол.

Овој пат во главна улога беше една убава манекенка на која случајно ѝ ѕирна едната дојка при снимање на емисија. Убавицата сфатила што се случило, но веќе било доцна.

Погледнете ја снимката:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа