Рускиот претседател Владимир Путин, за малку можеби ќе откриеше која е неговата нова љубов.

Имено, Путин во својата омилена викендичка на северот на Русија, пристигна со Мерцедес и откако излезе од возилото, ја отвори неговата задна врата. На кратко, можеше да се види дека позади седи жена во црвен фустан.

Сепак, во последен момент, Владимир Путин се премисли и веднаш ја затвори задната врата, па се јавува сомнеж дека рускиот претседател сака да ја сокрие својата нова девојка.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа