Доколку симнувате филмови, но и музика, како и книги од торент сајтови, многу лесно може да се случи да платите казна.

Казните за симнување филмови од торент земаа замав, а ловот на пирати е сѐ пожесток особено за холивудските филмови. Германската полиција казнува 900 евра, а казните ги испраќаат преку адвокатски канцеларии.

Кога симнуваме филмови од торент, остануваат нашите податоци, па многу лесно може да заработиме казна во Германија или пак да не ви биде дозволено да ја напуштите државата.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа