На социјалните мрежи се појави фотографија од тренингот на Реал во Скопје, на која наместо Роналдо во прв план беа познатите влечки од Чик Куманово.

На фотографијата е славниот фудбалер со постар господин, кој се најде на критика од јавноста поради неговите влечки, иако на Роналдо очигледно му беа интересни па се загледа.

20728242 1657584184283870 7965883871409395095 n

Еден ден подоцна на Фејсбук беше објавено кој е човекот со „малтерките“.

Станува збор за чичко Владо, кој е заслужен за тревата на стадионот со години да изгледа совршено.

Претходно од оваа категорија:

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа