Џесон Аселин со своите пријатели ја снимал површината на водата на езеро во Мичиген, кога сите одеднаш во далечина забележале необична појава.

Интернетот е преполн со разни видео снимки кои прикажуваат необични феномени, но ова дефинитивно е едно од најчудните.

Погледнете за што се работи...

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа