На роденденската забава на Кирк Даглас присуствувале бројни познати личности, но секако главната ѕвезда на вечерта бил самиот глумец, како и неговиот син Мајкл кој се појавил со сопругата Кетрин Зета Џонс.

Како подарок за 100-от роденден, Кирк добил бакнеж од најубавата жена на светот. Тоа воопшто не му се допаднало на фановите, бидејќи всушност Кетрин била таа која го бакнала.

- Одвратни се, на овој начин не можам да го бакнам ни сопствениот татко - бил еден од многубројните лоши коментари.

Инаку за 100-от роденден на Кирк била организирана гала прослава во Лос Анџелес.

Family moments ! @catherinezetajones #catherinezetajones #michaeldouglas #kirkdouglas #annedouglas #camerondouglas

A post shared by Catherine's Army (@catherinesarmy) on

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа