Натпреварувачките во изборот за австралискиот "Топ Модел", добиле навистина недолична задача, но нив не им било многу непријатно да позираат целосно голи.

Имено, учесничките на австралиското издание на "Топ Модел" добиле задача да се соблечат целосно голи, и така да позираат меѓу машки колеги.

Секоја од девојките имала 15 минути да направи најдобра поза. Воопшто не им било пријатно, бидејќи мажите со своите раце се обидувале да ги сокријат интимните делови на манекенките.

Многумина коментирале дека овој избор се претворил во порно филм.

Сепак, девојките исполниле сè што било побарано од нив, а колку ќе им помогне тоа во трката по победата, ќе видиме наредните месеци.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа