Швајцарскиот супермаркет со својата реклама сакал да испрати порака дека никој не треба да биде оставен сам за празниците.

Некои луѓе велат дека за нив не почнува зимата додека на телевизија не се појават божиќните реклами. Тие имаат за цел да го кренат празичниот дух и да не расположат.

Швајцарскиот супермаркет со својата реклама сакал да испрати порака дека никој не треба да биде оставен сам за празниците.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа