На Британците никогаш не им недостига духовитост и креативност, особено кога станува збор за промоција на одредени автомобили.

А во тој поглед, Land Rover можеби отидоа најдалеку. Во конкретниов случај станува збор за Range Rover Evoque, луксузен теренец кој на патиштата е присутен од 2011 година.

И денес многумина го сметаат за најубав модел на теренец на пазарот. А убавината очигледно си има и покритие преку маневарскиот капацитет на моделот.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа