На Третиот меѓународен фестивал на хорор филмови за најдобар хорор во траење од 15 секунди прогласен е филмот „Ема“ на режисерот Даниел Лимер.

Во жирито кое му ја додели првата награда на Лимер беа актерките Бони Аронс, Аманда Вајс, Барбара Магнолфи и Ејми Стил.

Ако сте доволно храбри, изгледајте ги петнаесетте секунди „Ема“.

Минатата година во истата категорија победи „Балкон“ на Крис Кронин.

Претходно од оваа категорија:

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа