Мештаните на едно филипинско село живееле во страв дури 20 години, а кога конечно го фатиле ѕверот дури тогаш следел вистинскиот шок.

Имено, тие го врзале ова огромно чудовиште на мала количка, но не се надевале дека тоа нема да биде доволно.

Погледнете што се случило...

anaNikolic

misoKovac

banerIscelitelMilenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа