ЈуТјуб ѕвездата, 23-годишниот Коби Персин од Њујорк се облекол како бездомник за да ја снима реакцијата на персоналот во еден ресторан. 

Имено тој го тестирал персоналот во еден ресторан на Флорида, да види како ќе реагираат на основа на нечиј изглед.

На почетокот на снимката Коби доаѓа до келнерот и го прашува дали може да добие маса за себе и за својот пријател, но келнерот му вели дека местото за него таму е малку "прескапо".

- Не можеме да ве послужиме, нема да ве послужиме денес. Жал ми е поради тоа - му рекол келнерот, но Коби бил упорен. Сепак, келнерот му порачал да оди во МекДоналдс.

Потоа Коби се оддалечува и го повикува возачот кој пред ресторанот доаѓа во Ролс Ројс со куфер полн пари.

- Ти кажав дека имам пари. Лудо е тоа како ги судиш луѓето само според изгледот. Би можел да го купам ова место и да те отпуштам - му порачал Коби.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа