Атрактивната аргентинска прогнозерка, Мариа Сол Перез, на чии атрибути не одолеа ниту Кристиано Роналдо, одлучи да го осигура својот задник за да се заштити од сите ризици.

Заводливата убавица која ја нарекуваат и најсекси Аргентинка, задникот го на износ од 80.000 евра или два милиони аргентински песоси.

24 годишната Мариа е голема ѕвезда во Латинска Америка, а на Инстаграм е следена од скоро 2 милиони луѓе.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа