Акмал вели дека редовно снесува јајца од 2016. година. Последните две јајца ги снесол пред очите на шокираните лекари, кои и натаму не можат да веруваат дека ваквo нешто е можно.

Тие се сомневаат и тврдат дека јајцата се намерно внесени во ректумот на тинејџерот.

Меѓутоа, таткото на детето тоа го демантира и вели дека неговиот син има големи болки во стомакот секогаш кога ќе дојде до овој феномен.

- Во последните две години во маки снесе 18 јајца, а со овие две последни кои ги снесе во болница, сега се вкупно 20.

- Кога го скршив првото јајце, внатре имаше само жолчка. Во второто само белка - вели неговиот татко.

Шокираните лекари го задржале Акмала на набљудување во болницата.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа