Во Виетнам се појави уличен продавач на риби на кој мора да признаеме дека му нема конкуренција.

Станува збор за 3 годишен мачор и неговиот сопственик Ле Кок Понг, кој на својот миленик му го дал името "Куче". Тие двајца неколку пати биле забележани во локален маркет, а Куче бил секогаш убаво облечен, како вистиснки бизнисмен, модерен, дури и кога заработува за живот.

- Куче сака сладолед, патувања и спиење - рекол Ле Кок Понг.

- Тој исто така добро соработува и асистира со мене кога го облекувам - додаде Понг, кој кажа дека името му е Куче, бидејќи се однесува и дише како куче.

Неговите фотографии не се познати само во Виетнам, туку и ширум светот.

Некои луѓе сметаат дека на мачорот не му е пријатно во облеката која ја носи, но се излажале. Неговиот сопственик рекол дека тој се чувствува многу комфортно во облеката и може нормално да оди.

Претходно од оваа категорија:

marijaSerif

bikini-kino-milenium

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа