Занимливости

Холанѓаните сакаат да градат вештачка планинаХоландскиот полупрофесионален спортски велосипедист кому му здосадила непрегледната рамница во неговата татковина сака во центарот на Холандија да направи вештачка планина висока 2000 метри на која ќе има различни спортски содржини.

Повеќе...

Повикале брза помош за својот петгодишник без да кажат дека е мачкаБрзата помош во областа Хартфордшир во источна Англија на 10 август примила итен повик поради кој сите вработени се ставаат во готовност и постапуваат итно - петгодишник е во опасност.

Повеќе...

Ако сте од оние луѓе кои секојдневно мачат мака при облекувањето на чорапите, овој изум е само за Вас. Додуша, наменет е за стари луѓе или луѓе кои имаат физички недостатоци и има за цел да им го олесни ионака тешкиот живот. Се вика Easy Pull Hosiery Aid и е навистина практично помагало.
Сè што треба да направите е да ја оптегнете чорапата на соодветното место, полека да го ставите стапалото и да повлечете нагоре. Толку - вашите чорапи се облечени без свиткување и без мака.
Овој изум можете да го купите овде за само 15 долари.

Тешко Ви оди со чорапите? Еве лек...Ако сте од оние луѓе кои секојдневно мачат мака при облекувањето на чорапите, овој изум е само за Вас. Додуша, наменет е за стари луѓе или луѓе кои имаат физички недостатоци и има за цел да им го олесни ионака тешкиот живот. Се вика Easy Pull Hosiery Aid и е навистина практично помагало.  

Повеќе...

marijaSerif

ZK

  • 30 дена
  • 7 дена
  • 24 часа